• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Randers' straffesparkshelt: Det var ren intuition

Randers FCs målmand, Frederik Due, reddede to straffespark i pokalsejren over Næsby tirsdag aften. Det var ren intuition, ifølge Randers-keeperen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Randers FC skulle tirsdag forsøge at spille sig videre i Sydbank Pokalen, da de ude mødte Danmarksserieklubben Næsby. Det blev dog sværere end som så, da kampen endte 1-1, og derfor måtte afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her trak Randers FC det længste strå, og en stor del af det kunne tilskrives Randers-keeper Frederik Due, der nuppede to forsøg i straffesparkskonkurrencen. Det var dog svære vilkår for målmanden i straffesparkskonkurrencen.

- Til en Superliga-kamp kan man normalt se lidt video og forberede sig på straffeskytterne. Det kunne man ikke her, så det var ren intuition i straffesparkskonkurrencen. Men heldigvis lykkedes det halvdelen af gange, så det er dejligt, sagde Frederik Due efter kampen til Randers FCs hjemmeside.

Straffesparkshelten roste desuden Næsby efter kampen.

- Det holdt hårdt, Næsby spillede en fremragende kamp. Vi spillede også ganske fint, vi kunne bare ikke få den indover stregen. Deres målmand spillede desuden en rigtig god kamp, det fortalte jeg ham også efter kampen, sagde Frederik Due til Randers FCs hjemmeside efter kampen. 

Næste opgave for Randers FC er på lørdag, når de besøger FC Nordsjælland på Right To Dream Park. 

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus