Randers tog overbevisende sejr mod Hobro

Randers FC-mandskab snuppede en sikker 3-0-sejr over Hobro IK.

Det blev et glædeligt gensyn med sin tidligere klub, Hobro IK, for Randers FC’s cheftræner, Thomas Thomasberg, da nordjyderne søndag gæstede BioNutria Park i Randers. Hjemmeholdet snuppede nemlig en sikker 3-0-sejr.

Fra kampens start lignede Hobro ellers det mest oplagte hold, og der skulle blot gå to minutter, inden de havde deres første afslutning, da Djiby Fall forsøgte sig uden held. Kort efter var også Edgar Babayan og Jesper Bøge på spil, men heller ikke de blev farlige.

Herefter fulgte en periode, hvor ingen af holdene blev rigtigt farlige, men som første halvleg nærmede sig sin slutning, kom begge hold mere fremad. Og det betød også, at kampens første scoring kom.

Efter knap 42 minutter sendte Randers' Saba Lobjanidze et hjørnespark ind til en helt fri Erik Marxen, der fra sin position bagerst i feltet kunne heade bolden på tværs. Han sendte den ind i det lille felt, hvor Andre Rømer nemt kunne flugte bolden i kassen til 1-0.

Men Randers var ikke færdige, og få minutter efter var Emil Riis på spil. Den unge angriber satte en Hobro-spiller, inden han trykkede af et par meter udenfor feltet. Den hårde afslutning kunne Jesper Rask ikke nå, og så kunne Randers FC gå til pause med en føring på 2-0.

I anden halvleg var det igen Hobro, der kom bedst ud af starthullerne. Allerede efter to minutter havde Djiby Fall en stor chance, men fra det lille felt formåede han at spark over Randers-målet.

Men ligesom det havde været tilfældet i første halvleg, kom Randers bedre med, og de fik også mere og mere kontrol over kampens forløb.

Værterne var derefter tæt på at bringe sig på 3-0. Hobros Jonas Brix-Damborg sendte med en dårlig aflevering Emil Riis i løb mod Hobro-målet. Riis spillede Benjamin Stokke fri, men den norske angriber formåede ikke at score til 3-0 og sparkede i stedet et godt stykke over mål. Ligeledes kunne Andre Rømer heller ikke sende hjemmeholdet på 3-0, da han fik en stor chance kort efter.

Det tredje mål kom dog. Efter knap 67 minutter sendte Nicolai Poulsen et hårdt indlæg ind i feltet. Det kom Lobjanidze først på, og han headede flot bolden i nettet.

Så var opgøret mere eller mindre afgjort, og selv om Randers kom tæt på endnu en scoring, lignede det mest af alt to hold, der ville have kampen fløjtet af. Der blev heller ikke scoret mere, og da der efter 90 minutter blev fløjtet af, kunne Randers FC fejre en sikker 3-0-sejr over Hobro IK. Det betyder, at Thomasbergs mandskab efter seks runder har samlet ni point, mens Allan Kuhns Hobro IK-mandskab har fire point.