• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers-træner: Jeg kan love, at AGF-bosser er indebrændte

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Randers-træner Thomas Thomasberg ser frem til søndagens opgør mod rivalerne fra AGF - et opgør, der er blevet en topkamp.

Af Ole Hoffskov

Superligaens mest formstærke mandskaber tørner sammen søndag eftermiddag. 

Randers FC har vundet fire kampe i træk, mens AGF har vundet de seneste seks. Søndag klokken 16.00 danner Cepheus Park i Randers rammen om det østjyske lokalopgør, og det er et opgør, Randers FC plejer at slippe bedst fra.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Stopper Brøndby blødningen og FC København?

AGF har ikke vundet over rivalen i de seneste 10 opgør, og Randers-træner Thomas Thomasberg er ikke i tvivl om, at det sidder i baghovedet hos århusianerne.

- Vi plejer at have taget på dem i de indbyrdes kampe, og selvom det ikke dermed betyder, at vi også automatisk har det på søndag, er det fedt at have med. Det giver noget ekstra med dem, der er flyttet, senest Nicolai Poulsen, og jeg kan love for, at Jacob Nielsen og "PC" (Peter Christiansen, red.), er indebrændte og meget gerne vil se en reaktion på banen, siger Thomas Thomasberg til Tipsbladet.

Læs også:Tidligere Randers- og OB-træner vil gerne tilbage til Superligaen

Nicolai Poulsen byttede i sommer Randers FC ud med AGF efter at have tilbragt stort set hele karrieren i Kronjylland, og Thomas Thomasberg forventer, at midtbanespilleren får en hed modtagelse af hjemmepublikummet.

- Nicolai var vigtig for os i mange år og en dygtig spiller, og så er vi så ikke så glade for den måde, han kom af sted på. Jeg styrer selvfølgelig ikke, hvordan publikum reagerer, men sad jeg derude, kunne jeg da godt finde på at buhe en gang eller to. Så kender jeg også Nicolai så godt, at jeg ved, han kan håndtere det. Han har en stærk karakter med den modgang, han har haft i sin karriere, det hærder, at man ikke altid har stået forrest i køen, lyder det fra Randers-træneren.

Du kan læse hele interviewet med Thomas Thomasberg i Tipsbladet, som er på gaden fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Læs også:Månedens Spiller skal findes i AGF, Randers eller OB

Læs også:Optakt: Randers FC - AGF

Læs også:Brøndby-spiller: Stemningen mod FCK minder om berømt derby

Superliga

Mere Superliga

Fokus