Esbjerg-træner efter fiasko: Største skuffelse nogensinde
2016-02-19 21:01
Foto: Objektiv / Randers FC

Randers FC møder lørdag Vendsyssel FF i generalprøven forud for foråret i Alka Superligaen, og her kan der være flere overraskelser.

Randers FC har haft en flot opstart forud for Alka Superliga-forårspremieren. Fire testkampe har budt på tre sejre, mens kronjyderne har krydset klinger og spillet lige op med storholdet fra Shakhtar Donetsk. Lørdag venter så den sidste test, når Vendsyssel FF gæster BioNutria Park i generalprøven. 

Og her kan flere overraskelser være i vente. Det antyder en kryptisk Colin Todd fredag: 

- Mange vil sikkert forvente, at de 11, jeg sender på banen lørdag, vil være de samme 11, der starter mod SønderjyskE, men dertil kan jeg kun sige; ”vent og se", siger Todd til klubbens hjemmeside.
 
Han glæder sig samtidig over en god opstart:
 
- Resultatmæssigt har det været en flot optakt – men vigtigst af alt er, at der spillemæssigt også har været masser af lovende takter. Det er vores afsluttende forberedelse, og jeg er glad for, at vi kan få den afviklet på BioNutria Park Randers, så spillerne igen kan få en fornemmelse af græsset. Lørdag møder vi et godt og rutineret hold i skikkelse af FF Vendsyssel, og det vigtigste i den kamp er hverken startopstillingen eller resultatet, men hvad vi får ud af kampen, udtaler cheftræneren.
 
Randers FC møder SønderjyskE hjemme i premieren den 27. februar. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO