• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Randers-træner: Min far har sagt, at det er bedst at score i overtiden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Thomasberg er skuffer over, at det ikke blev til point mod FC Midtjylland, som han mener, randrusianerne var i nærheden af.

Af Nicklas Grodt Degn

Randers FC kom foran i anden halvleg, men endte med at lide nederlag til FC Midtjylland i Herning mandag aften. En skuffelse ifølge Randers-træner Thomas Thomasberg.

- Vi er skuffede. Det har jeg også lige sagt til dem derinde. Det er ikke hver dag, man har chancen for at få en sejr herude, eller i hvert fald at få point. Det gjorde vi desværre ikke i dag, derfor er skuffelsen stor derinde. Jeg kan ikke stå og bebrejde dem noget for indsatsen, sagde Thomas Thomasberg efter kampen til TV3 Sport.

Kampen åbnede først for alvor op ved Randers-scoringen og særligt gjorde den noget ved FC Midtjylland-holdet. Thomasberg ville dog ikke være Randers-scoringen foruden af den grund.

- Min far har jo sagt, at det er bedst at score i overtiden, for så kan det være svært at nå at indhente. Selvfølgelig ville vi jo gerne score, men vi får aldrig noget udbytte af den føring. Det er ikke engang fordi jeg tænkte, at Midtjylland kom i gang. Men første gang de var oppe ved vores mål efterfølgende stod der 1-1. På den måde havde det egentlig været bedre, at der stod 0-0.

Efter 13 runder ligger Randers FC på fjerdepladsen i Superligaen med 20 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus