• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Randers-træner om FCM: En af sæsonens sværeste udekampe

Thomas Thomasberg håber, at Randers FC’s gode stime af sejre kan skubbe dem mod et godt resultat mod FC Midtjylland, som kronjyderne dog ikke har nogen god statistik mod, når der spilles i Herning.

Af Nicklas Grodt Degn

Mandag aften runder FC Midtjylland og Randers FC Superligaens 13. runde af i Herning, og man kan roligt sige, at det er midtjyderne, der har det indbyrdes tag på kronjyderne.

Randers har ikke vundet over FC Midtjylland siden 2012, og vi skal tilbage til 2009 for at finde den seneste Randers-sejr på midtjydernes hjemmebane i Herning.

- Specielt på deres hjemmebane er vores historik dårlig mod dem, og det bliver selvfølgelig en rigtig svær opgave. Heldigvis har vi været inde i en god periode, som forhåbentligt kan give os lidt ekstra i én af sæsonens sværeste udekampe, siger Thomas Thomasberg til amtsavisen.dk.

Det er dog fortid og noget andet er nemlig nutiden, hvor Randers FC kommer i fremragende form med syv sejre i træk. Inden kampstart klokken 19 ligger FC Midtjylland på førstepladsen med 29 point, mens Randers FC på fjerdepladsen har 20 point.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus