• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Rasmus Falk åbner for udlandsskifte: Ståle og jeg har en plan for mig

Foto: Getty Images

Rasmus Falk har spillet i Superligaen i mange år, men han siger, at han og Ståle Solbakken har en plan for, hvad der skal ske med hans karriere.

Af Anders Dehn

Til maj runder Rasmus Falk er skarpt hjørne. Da vil det være præcis ti år siden, han som teenager debuterede i Superligaen. Og selv om han i mellemtiden er skiftet fra OB til FC København, slår han altså stadig sine folder i Danmarks bedste række. Men måske skal han ikke gøre det i hele sin karriere, siger han til Listen to News.

Den nu 28-årige FCK'ers kontrakt løber i sommeren 2022, så hvis han skal nogen vegne, skal han have Ståle Solbakken med på idéen. At dømme ud fra Falks udlægning er den norske FCK-manager også indforstået med, at Falk før eller siden skal videre.

Læs også:Solbakken hyggede sig med legendarisk FCK-kamp: Fik lov af konen

- Der er jo ingen tvivl om, at jeg har også en plan med min fodbold. Og jeg har altid gået forholdsvis stille med dørene, før der skulle ske noget, og det kommer nok ikke til at ændre sig, siger Rasmus Falk til Listen to News.

- Men der er ingen tvivl om, at jeg har været i den danske liga i rigtig, rigtig mange år, og Ståle - som er ham, som jeg snakker mest med sammen med min familie og agent omkring det - vi har også en plan for, hvad der skal ske med mig på et tidspunkt.

Læs også:Chefredaktør: Det døde marked er gift for klubberne

Falk har været fast mand for FC København, mere eller mindre siden han ankom i klubben for næsten fire år siden. I denne sæson har han allerede nået 35 kampe for førsteholdet, selv om al fodbold har ligget i bero siden midten af marts.

FCK er et af de hold i Superligaen, der træner i små grupper på græs og med bold, men kampe bliver det altså ikke til noget af foreløbig. Superligaen er suspenderet på ubestemt tid.

Læs også:Zeca er afskåret fra sin familie: Det er meget hårdt

Læs også:AGF følger i FCK's fodspor: Spillerne skal træne sammen i små grupper

Læs også:Superliga-boss: Det er ikke mere ulige vilkår, end vi har i forvejen

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.