• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Rasmus Falk og FC København forlænger samarbejdet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere OB'er Rasmus Falk har underskrevet en ny aftale med FC København.

Af Kenneth Jensen

Den danske midtbanespiller Rasmus Falk er en vigtig brik på FC Københavns hold, og det har manager Ståle Solbakken nu valgt at belønne Falk for.

Den tidligere OB'er har ifølge FCK's hjemmeside signeret en ny aftale med Superligaens førerhold, så han er at finde i København frem til sommeren 2022. Den tidligere aftale løb ud i sommeren 2020.

- Rasmus har fra dag 1 vist sit værd i FCK, hvor han også har bevist, at han kan spille med på internationalt niveau, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Han dækker flere pladser for os, og selv om han er en teknisk og offensivt stærk spiller, så er han også uhyre arbejdsom defensivt og en god bolderobrer. Vi er rigtigt glade for, at vi er blevet enige med ham om en ny aftale, som sikrer både ham og os noget kontinuitet.

Også fra Rasmus Falks side er der glæde over, at fremtiden nu er på plads, og at han kan fokusere på at spillet på banen, hvor næste opgave er torsdag i Telia Parken mod franske Bordeaux.

- Jeg er super glad for at forlænge min aftale med FCK. Jeg har fra start følt mig godt tilpas i klubben, hvor fansene hele vejen igennem har fået mig til at føle mig velkommen.

Jeg har allerede haft mange store oplevelser her med titler og europæisk fodbold, og FCK er en klub på internationalt niveau, hvor der bliver stillet tårnhøje krav til at præstere og levere resultater hver eneste uge. Det synes jeg stadig er inspirerende og udfordrende, og det ser jeg frem til fortsat at være en del af fremover, siger Rasmus Falk.

Rasmus Falk fylder 27 år i januar - han har indtil videre noteret sig for 70 Superliga-kampe for FCK.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus