Rasmus Falk kan havne på bænken: Har fuld forståelse
2016-01-18 14:11

Rasmus Falk stopper i OB, når hans kontrakt udløber til sommer. FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF og Celtic har været meldt interesseret.

Offensivspiller Rasmus Falk har meddelt OB, at han er færdig i klubben - senest til sommer.

Det oplyser agent Mads Bach Lund via Twitter.

Rasmus Falk har kontraktudløb til sommer, og han har altså valgt ikke at forlænge den aftale, der udløber til sommer, fordi han jagter større ting og vil i betragtning til det danske landshold.

Flere klubber er interesserede i at få fat på Falk, men indtil videre er der intet fremme om, hvor Rasmus Falk skal spille. Brøndby, FC Midtjylland og FC København har været meldt interesserede, mens senest Celtic fra Skotland skal have interesse i OB-profilen.

Rasmus Falk kan frit tale med interesserede klubber - den 23-årige OB har i hele sin seniorkarriere spillet for den fynske klub.

- Jeg har truffet mange beslutninger i mit liv, men den beslutning, jeg har truffet nu, har været blandt de sværeste. Det er også grunden til, at det har taget så lang tid for mig at beslutte, at jeg ikke forlænger min aftale med OB, siger Falk blandt andet gennem sin agent. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO