• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Real Sociedad henter svensker - arbejder hårdt på Andreas Skov Olsen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Real Sociedad ser ud til at hente svenske Alexander Isak, mens klubben også arbejder på at lukke en aftale med FC Nordsjælland.

Af Ole Hoffskov

Real Sociedad har ifølge flere medier den svenske angriber Alexander Isak til lægetjek, og dermed nærmer den spanske klub sig ét af sommerens helt store transfermål. Der er dog stadig flere navne på blokken, og ét af dem er Andreas Skov Olsen.

I sidste uge kom det frem, at Real Sociedad gerne vil købe FC Nordsjælland-kometen, der blev nummer to på topscorerlisten i den netop afsluttede sæson, men det har vist sig ikke at være nogen helt nem opgave.

El Mundo Deportivo skriver tirsdag, at Real Sociedad håber at lukke en aftale med Andreas Skov Olsen og FC Nordsjælland inden U21-EM, der for Danmarks vedkommende går i gang om seks dage, men der er mange knaster, der skal høvles af - blandt andet det faktum, at Skov Olsen dårligt har tid til at skifte klub i øjeblikket.

FC Nordsjælland-spilleren befinder sig lige nu i Kroatien, hvor Danmark spiller venskabskamp onsdag, og derefter går turen altså til Italien, hvor EM afholdes. Derudover mangler parterne at blive enige om prisen. FCN kræver ifølge den spanske avis 45 millioner kroner for offensivspilleren, der har et år tilbage af kontrakten.

Alt imens meldes Alexander Isak altså på plads i den spanske klub - han skifter fra Borussia Dortmund. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.