OB's blev knust: Bashkim Kadrii bag Randers-triumf

De øvrige resultater var tæt på at flaske sig for OB, men fynboerne formåede ikke at vinde i Randers, hvor Bashkim Kadrii sørgede for en 4-1-sejr til hjemmeholdet.

TIPSBLADET.DK I RANDERS

For anden sæson i træk slutter OB uden for top seks og går dermed glip af klubbens egen målsætning. Det står klart efter søndagens kamp i Randers, hvor fynboerne tabte 1-4.

OB jagtede sejren fra første minut, men formåede ikke at true Randers-defensiven i særlig grad, og på den måde var sejren til hjemmeholdet ganske fortjent. I slutningen af kampen gik fynboerne helt ned med flaget.

I en tæt og chancefattig første halvleg tilfaldt den første helt store mulighed Nicklas Helenius, der med hovedet leverede et godt forsøg mod Randers-målet, men han måtte se sin afslutning blive pareret på mirakuløs vis af Randers-vikaren Frederik Due.

I den anden ende havde Bashkim Kadrii haft en friløber få minutter tidligere, men han blev presset af Jacob Barrett Laursen i skudøjeblikket, så hans venstrebenshug strøg flere meter over mål.

Ellers var det småt med chancerne før pausen, men det lykkedes imidlertid OB at komme foran ved Casper Nielsen få minutter før pausen, da vestjyden sendte en tværbold fra Anders K. Jacobsen i mål.

I det hele taget var det OB, der var bedst i første halvleg. Fynboerne leverede et helt andet udtryk end i seneste runde, hvor man tabte til AGF. Det var således ikke til at se, at OB kunne have gavn af at tabe i tilfælde af Horsens-point mod Lyngby.

Kent Nielsens mandskab virkede således i kontrol gennem en stor del af kampen, men efter pausen gik Randers FC mere aggressivt til værks, og Bashkim Kadrii havde flere gode aktioner. Mest iøjnefaldende var naturligvis scoringen til 1-1, hvor offensivspilleren fra 25 meters afstand bragede bolden i mål efter cirka en times spil.

OB satsede offensivt mod slutningen af kampen, men i stedet blev det Randers, der scorede på et kontraangreb. Igen var det Bashkim Kadrii, der gjorde det onde ved sin tidligere klub og smadrede OB’s drøm om top seks endegyldigt. I slutningen af kampen virkede OB modløse, og Randers kunne let score til 3-1 og 4-1 i slutfasen.

OB kunne ellers have indfriet sæsonmålet ved at vinde i Randers, hvis Horsens samtidig tabte i Lyngby, men Horsens fik det ene point, og det hele endte som en ny skuffelse for OB, der nu kan se frem til en tur i nedrykningsslutspillet – sammen med Randers FC.