2016-03-16 10:15

Martin Dubravka er ikke tilfreds med, at han har mistet pladsen i Esbjerg. Han vil forsøge at kæmpe sig tilbage, men det kan også blive til et skifte til sommer.

Martin Dubravka har været fast mand i Esbjerg i de seneste to sæsoner, men som mange havde forudset, er slovakken i dette forår blevet forvandlet til reserve for Jeppe Højbjerg, der er vendt hjem fra Fredericia og har sat sig på pladsen mellem stolperne.

Det er ikke en situation, der behager Dubravka, som flere gange har været rygtet på vej væk fra Esbjerg - senest missede han et skifte til polske Wisla Krakow. I første omgang er han dog indstillet på at forsøge at få sin plads tilbage.

- Situationen i klubben er, som den er, og jeg er ikke længere førstevalg. Jeg kan ikke gøre andet end at vise træneren mine kvaliteter. Jeg er ikke tilfreds efter at have stået i målet i to år uden afbrydelser, men jeg elsker fodbold og vil gøre mit bedste for at blive førstevalg igen. Sker det ikke, må jeg finde en ny klub til sommer, siger Martin Dubravka til Esbjerg fB's hjemmeside.

Målmanden er for nylig blevet udtaget til Slovakiets landshold, der senere på måneden spiller venskabskampe mod Litauen og Irland.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?

SUPERLIGA-VIDEO