RFC på pointtavlen med uafgjort mod ACH

Randers FC fik de første point i sæsonen, da de spillede 1-1 med AC Horsens på udebane.

Efter sidste uges overraskende sejr mod FC København skulle AC Horsens i dag forsøge at ride videre på bølgen hjemme mod Randers FC, der kom skidt fra land med et nederlag til Brøndby IF.

Begge mandskaber forsøgte helt fra kampens start at spille højt op, men der kom intet sammenhængende ud af det. Randers FC havde i den første periode et lille chancemæssigt overtag.

Spillet var slet ikke flydende, og kampen blev af flere gange afbrudt på grund af hovedskader. AC Horsens fik skabt et stort overtag, men det var Randers FC, der kom foran, da debutant Benjamin Stokke afsluttede fra kanten af feltet og gjorde det til 1-0.

Efter pausen kom AC Horsens ud med fornyet energi, og på et hjørnespark var Mikkel Qvist lige ved at udligne, men han ramte den forkerte side af nettet.

Det uskønne spil fortsatte, og det satte også en stopper for flere chancer. Saba Lobzhanidze ramte dog overliggeren, men den gik ikke ind.

Fem minutter før tid blev AC Horsens tildelt straffespark, og selvom det var tæt på at mislykkes, scorede Mathias Kristensen til 1-1, som blev kampens slutresultat.