• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Riddersholm: AaB med og uden Lucas Andersen er to vidt forskellige hold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Inden SønderjyskE’s møde med AaB fremhæver Glen Riddersholm aalborgensernes stor stjerne, der ifølge sønderjydernes træner er en af flere dygtige AaB-individualister.

Af Nicklas Grodt Degn

Søndag aften tager SønderjyskE hjemme i Haderslev, i en gentagelse af et match-up, der seneste i Aalborg endte 1-1, efter at AaB ellers var stor afbrænder af Tom van Weert i overtiden fra at tage sejren.

SønderjyskE’s træner forventer igen en tæt kamp.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AaB

- Jeg forventer to dygtige hold, der vil forsøge at kreere spillet med bolden. To hold, der står godt til hinanden. Den første kamp spillede vi 1-1. En lige kamp, hvor der er hård kamp om pointene, fordi Superligaen er meget tæt, siger Glen Riddersholm til SønderjyskE’s hjemmeside.

Riddersholm fremhæver ikke overraskende AaB’s helt store kreatør.

Læs også:Tidligere AGF- og SønderjyskE-stopper rykker til rumænsk fodbold

- Det er først og fremmest et velorganiseret fodboldhold, som har en klar plan i de forskellige faser af spillet. Samtidig har de nogle individualister. Specielt Lucas Andersen, som vi selvfølgelig skal holde et vågent øje med. AaB med og uden Lucas Andersen er to vidt forskellige hold, siger Riddersholm.

De to holder ligger inden kampen side om side med AaB på ottendepladsen og SønderjyskE på niendepladsen med henholdsvis 19 og 18 point. Kampen skydes i gang søndag klokken 18.