Rosenborg: Svært at se Emil Nielsen vende tilbage
2016-02-12 08:55
Foto: AGF

AGF-træner Glen Riddersholm glæder sig over, at Emil Nielsen er nu ved være klar til at bidrage i kampe og ser frem mod forårssæsonen.

AGF lejede i sommer den unge kantspiller Emil Nielsen i norske Rosenborg, hvor det havde været småt med spilletiden siden det overraskende skifte fra Roskilde FC. Men da Emil Nielsen kom til Aarhus var han ramt af lysebrok, der har krævet både operation og lang genoptræning. Så først nu er den den 22-årige hurtigløber ved at komme i omdrejninger. Af samme årsag fik han chancen fra start, da AGF torsdag vandt 2-1 over Brabrands 2. divisionshold. 
 
Endnu er der langt til topformen, men træner Glen Ridderholm glæder sig over, at Emil Nielsen er på rette vej og kan sagtens se en rolle til ham i forårets Superliga.
 
- Hvis man måler Emil på, hvor han var, da vi tog hul på opstarten og så i dag (i går, red.), er det to helt vidt forskellige spillere, som vi ser. Vi så en Emil, der i begyndelsen bare kæmpede for at få lov til at være med i et kvarter til træning og nu kan han være med i op mod 70 minutter i dag. Det viser, at det er en spiller, der er på vej. 
 
- Han har stadig en lang vej at gå, men det, at han henover foråret kan blive en spiller, vi kan råde over, når han finder timingen og mønstrene, som han også skal have ind under huden, gør, at vi måske har en joker, vi kan smide i spil, fordi der ikke er mange i Superligaen, der kender ham, lyder det fra Glen Riddersholm til stiften.dk. 
 
Hvis Emil Nielsen vokser sig til en vigtig rolle for AGF har klubben muligheden for at købe ham til sommer, da lejeaftalen med Rosenborg indeholder en købsklausul. 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO