• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Riddersholm giver unge chancen mod FCK: En fin lakmusprøve

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Når SønderjyskE senere tirsdag spiller testkamp, bliver det med unge folk på midtbanen. De skal testes mod en svær modstander, mener cheftræner Glen Riddersholm.

Af Kenneth Jensen

Om en uge genstarter SønderjyskE Superligaen med en udekamp mod Brøndby, og for at blive helt klar til denne kamp, spiller SønderjyskE denne tirsdag testkamp mod FC København. Også på udebane. Og her får flere unge spillere muligheden for at vise, at de har det, der skal til. Det siger Glen Riddersholm til JydskeVestkysten.

21-årige Julius Eskesen spiller ved siden af 19-årige Emil Frederiksen og med 23-årige Victor Mpini lige bagved. De skal vise, at de kan begå sig mod en svær modstander som FC København.

Læs også:Brøndby-træner før generalprøver: Stadig tvivl om flere pladser

- Vi prøver en mere urutineret midtbane. En meget ung midtbane. Det er op til dem at gribe opgaven og spille voksent mod FCK. Ikke bare i flow og når det lykkes, de skal også have den substans og vedholdenhed, der skal til mod et tungt og velspillende FCK-hold, der spiller med stor sikkerhed. Det stiller store krav til positionering og mental styrke, så de får en fin lakmusprøve, siger Glen Riddersholm til JydskeVestkysten.

SønderjyskE ligger nummer 11 i Superligaen og kæmper lige nu for at komme længere frem i tabellen, så man til sidst ikke ender med at skal spille playoff-kampe om at undgå nedrykning.

Læs også:Ni spillere misser Superligaens tilbagevenden

Kampen tirsdag mellem FC København og SønderjyskE spilles klokken 15.00 i Parken, og opgøret vises på TV3 Sport.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Brøndby IF spiller to kampe tirsdag

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - FC Nordsjælland

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus