• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm hylder Mart Lieder: Volder de fleste problemer

Foto: Getty Images

Mart Lieder lavede to kasser i den seneste runde, og det var noget, som glædede Sønderjyske-træner Glen Riddersholm, som ellers havde set en spiller, der ikke havde fået lagt på forinden.

Af Oliver Okstrøm

Mart Lieder leverede en stor kamp i den seneste runde af Superligaen, da han scorede to gange i Sønderjyskes underholdende kamp mod Silkeborg, som endte med 3-3. Sønderjyskes træner Glen Riddersholm var selvsagt glad for hollænderens evner i front.

Det gør han klart i et interview på Sønderjyskes officielle hjemmeside.

- Efter et par kampe, hvor vi ikke har fået bygget oven på Marts flotte kamp i Lyngby, var det dejligt, at han igen fik scoret et par mål. Det viser, at vi har en dygtig angriber, som volder de fleste forsvar store problemer. Det er vigtigt både for ham og for holdet, at vi har én, der scorer målene, siger Glen Riddersholm.

Ved målet til 3-2 for Sønderjyske var det desuden med Rilwan Hassan, som Riddersholm tidligere har arbejdet sammen med i FC Midtjylland, og netop dén scoring glædede Sønderjyske-cheftræneren sig ekstra over.

- Vi glæder os over alle mål, men jeg glæder mig især over det mål, der kom efter indlæg, for det er noget, vi har haft stort fokus på i ugen op til kampen, fordi vores indlægsspil generelt har været på et virkeligt lavt niveau, siger han og fortsætter:

- Så det var hurtigt, at vi fik et resultat ud af det. Det er vigtigt for holdet, at Mart hele tiden viser sig frem, for det er også med til at give plads til de andre offensivspillere, vi har, lyder det fra Glen Riddersholm.

Efter det ene point fra kampen mod Silkeborg er Sønderjyske på femtepladsen, og i næste runde skal de møde FC Midtjylland på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus