2017-08-13 14:05
Foto: Lars Rønbøg/GettyImages

Glen Riddersholm fremhæver et behov for kollektiv succes inden søndagens kamp mod OB.

Mandag led AGF et smertefuldt 3-0 nederlag til SønderjyskE i Haderslev. Resultatet var endnu et skuffende af slagsen i denne sæson, og søndag skal AGF så forsøge at revanchere sig mod OB på hjemmebane.

Og det bliver en svær kamp, forudser cheftræner Glen Riddersholm:

- Det er et pasningsstærkt hold med en god defensiv. Jeg synes, at det er et af de bedste hold på den sidste tredjedel med levende og bevægeligt spil, som skaber udfordringer for modstanderens defensiv. Så vi skal være dygtige i det kollektive forsvarsspil. Vi skal have pres på boldholder, følge løbene og lukker ned i de områder, hvor OB er god specielt centralt på banen, fortæller AGF-træneren til Århus Stiftstidende

Og hvis OB skal besejres, så kræver det bedre præstationer, end det har været tilfældet indtil nu. Ifølge Riddersholm er nøglen et stærkt kollektiv:

- Der skal forbedringer til. Vi kan ikke leve med den præstation, så udtrykket skal være mere aggressivt, sammenhængende og solidt, så vi kan få positive resultater. Der er spillere, som higer efter god individuel kamp, men kollektivet skal fungere for, at spillerne rammer dagen. Vi har ikke brug for, at to spillere på dagen rammer et godt niveau, men det er hele holdet, som skal ramme dagen. Vi skal være stærke sammen og holde os til gameplanen, uddyber Glen Riddersholm.

AGF's hjemmekamp mod OB starter kl. 18.00

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO