• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Riddersholm løfter på hatten: FCN er en god historie for dansk fodbold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Glen Riddersholm har den største respekt for FC Nordsjælland, som han kalder en god historie for dansk fodbold.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE har vundet to kampe i træk, og dermed er Haderslev-klubben kommet tilbage på sporet efter en stribe på syv kampe uden en sejr. Søndag skal Glen Riddersholms mandskab forsøge at lave sejrshattrick, når FC Nordsjælland gæster Haderslev.

FC Nordsjælland, der er et point efter SønderjyskE i tabellen, har været ualmindeligt svære at blive kloge på i denne sæson. Holdet har hverken formået at vinde to kampe i træk eller prøvet at tabe to gange i træk. Senest blev det 1-1 i lokalopgøret mod Lyngby Boldklub.

Glen Riddersholm udtrykker stor beundring for det unge FCN-mandskab.

Læs også:SønderjyskE-anfører på rette vej: Men får ikke kampe i 2019

- FC Nordsjælland er en klub med en meget tydelig filosofi og retning, og så er det et meget, meget ungt hold, så det er naturligt, det går op og ned. FC Nordsjælland har i mine øjne et af de højeste topniveauer i hele ligaen, men der er også udsving, som der vil være på et hold, der ikke har så meget erfaring, siger SønderjyskE-træneren til tipsbladet.dk og tilføjer:

- De har en topdygtig cheftræner og stab, og jeg synes, at FC Nordsjælland er én af de rigtig gode historier i dansk fodbold. Jeg kan kun udtrykke min respekt.

Søndag går SønderjyskE benhårdt efter at besejre FC Nordsjælland og sparke døren ind til top seks.

Læs også:Riddersholm vil forlænge med profil: Han er en atypisk Superliga-spiller

- Jeg forventer en tæp kamp, som det er hver eneste gang i Superligaen, og det bliver de små ting, som bliver afgørende. FC Nordsjælland er et hold med masser af kvalitet og talent, og hvis vi tager mand for mand, så har vi ikke en chance. Derfor skal vi slå dem kollektivt, og det har vi også evnerne til. Vi har været rigtig gode i vores defensive organisation, og derfor mener jeg, at vi kan dæmme for op FC Nordsjælland, som vi ved er dødensfarlige på især kontraer, lyder det fra Riddersholm.

Den tidligere mestertræner er i gang med at forme et nyt udtryk på SønderjyskE-mandskabet, og han ser fremgang på træningsbanen og i kampene, men der er stadig procenter at hente mange steder.

- Vi er stadig i gang med at finde vores topniveau, men jeg ser en masse positive skridt hele tiden. Vi har fået noget substans ind på holdet og har kun tabt to kampe – det er kun overgået af FC Midtjylland. Vi har et snit på 1,5 point, og det er det højeste siden sølvsæsonen i 2015. Det ser lovende ud på mange parametre, siger Glen Riddersholm.

Der er kickoff mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland søndag klokken 14.00. 

Læs også:- Lægen sagde, at hvis jeg lagde mig til at sove, var jeg måske ikke vågnet igen

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

Læs også:SønderjyskE får besøg af islandsk back

Superliga

Mere Superliga

Fokus