• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Riddersholm om pokalfinale i Esbjerg: Passer godt til vores størrelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Glen Riddersholm glæder sig over, at pokalfinalen skal spilles i Esbjerg. Det passer til klubber af SønderjyskE's og AC Horsens' størrelse, mener han.

Af Victor Risager

Pokalfinalen skal spilles på Blue Water Arena i Esbjerg, og det glæder SønderjyskE’s cheftræner, Glen Riddersholm. Til Jydske Vestkysten forklarer han, at valget passer godt til SønderjyskE’s størrelse.

Tirsdag formiddag blev det besluttet, at Esbjerg bliver værter for pokalfinalen, og de får tjansen foran Aarhus og Brøndby. I år kan finalen i Sydbank Pokalen således ikke spilles i Parken som følge af EM-slutrunden til sommer.

Læs også:SIF-back blev udvist: Jeg synes måske, det var lidt hårdt

Og valget af Esbjergs Blue Water Arena er faldet i god jord hos en af de fire semifinalister i Sydbank Pokalen – nemlig SønderjyskE.

- Jeg tænker, at det øger sandsynligheden for, at de pladser, vi får stillet til rådighed, bliver maksimalt udnyttet, og det er kun positivt, siger Glen Riddersholm til Jydske Vestkysten og fortsætter:

Læs også:Netop besluttet: Pokalfinalen spilles i Esbjerg

- Det, tror jeg nu også, de ville, hvis det havde været i Aarhus. Man kan huske tilbage på, hvordan SønderjyskE i jubelsæsonen 2015 valfartede til Brøndby Stadion og udfyldte et udebaneafsnit, men det er klart, der er forskel på at udfylde et udebaneafsnit og så have 12.000-14.000 billetter. På den måde passer valget meget godt til SønderjyskE og Horsens størrelse, så på den måde er det noget, vi ikke er utilfredse med.

Foruden SønderjyskE er AC Horsens, AGF og AaB også i semifinalen, og dermed bliver det med sikkerhed to jyske hold, der skal spille finalen. I semifinalerne skal Riddersholm og SønderjyskE møde AC Horsens, mens AaB og AGF tørner sammen.

Finalen i turneringen spilles på Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 21. maj.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 24. spillerunde

Læs også:Ny EfB-boss skærer igennem: Chelsea-modellen bliver ikke med mig som formand

Læs også:SønderjyskE-spiller om Cypern-eventyr: Kom hjem uden den sidste løn