Riel lavede to kasser i testsejr over Malmø

Lyngby Boldklub vandt søndag eftermiddag testkampen mod Malmø FF, der havde Jonas Knudsen og Lasse Nielsen med fra start.

Det ser ud til, at de kongeblå fra Lyngby Boldklub er parate til at sparke deres sæson i Superligaen i gang om en uges tid. De slog nemlig Malmø FF med 2-4 i en testkamp søndag eftermiddag.

Det så ellers ud til at blive en svær kamp for Lyngby, der fik en chokstart på kampen, da Malmø scorede til henholdsvis 1-0 og 2-0 efter blot fire og fem minutters spilletid.

Superliga-oprykkerne fik dog vristet den svære start af sig, og i det 20. minut fik de reduceret til 2-1. Sådan fortsatte stillingen til pausefløjt.

I anden halvleg var det Lyngbys tur til at komme bragende. De fik nemlig udlignet til 2-2 efter blot to minutters spil, og syv minutter senere bragte de sig i front til stillingen 2-3.

Her stoppede de kongeblå dog ikke. I det 62. minut fik de nemlig nettet til at blafre endnu en gang med en scoring, der blev kampens sidste. André Riel stod for to af Lyngby-målene, mens Jesper Christjansen og Frederik Gytkjær lavede et mål hver.

Dermed vandt Lyngby kampen med 2-4, og de ser nu ud til at være klar til at tage hul på deres Superliga-sæson, der starter søndag den 14. juli på hjemmebane mod AaB.

Testkampen bød i øvrigt på debut til Jonas Knudsen, der tidligere denne sommer skiftede fra Ipswich til Malmø FF. Danske Lasse Nielsen var også med fra start for svenskerne, og han fik 65 minutter i benene, inden han blev udskiftet.