2016-03-10 09:33
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Direktøren for Saxo Bank Lars Seier Christensen sender hård kritik af de Brøndby-fans, der kritiserer Jan Bech Andersens handlinger på debat-fora.

Brøndby-formand Jan Bech Andersen var onsdag i skudlinjen, da Brøndby indkaldte til pressemøde i forbindelse med blandt andet træner Thomas Franks opsigelse. Årsagen var, at Brøndby-formanden på et debat-fora for Brøndby-fans via sin søns profil af flere omgange har kritiseret trænerens arbejde, spillerindkøb og dispositioner. 

På pressemødet beklagede Jan Bech Andersen sine ytringer og forklarede sig med, at de store følelser for Brøndby var løbet af med ham i forbindelse med skriverierne. Dagen igennem var der adskillige Brøndby-fans, der rasede over formanden og støttede Thomas Frank op, men nu går erhvervsmanden og direktør for Saxo-Bank, Lars Seier frem og bakker Brøndby-formanden op og sender samtidig en røffel til de vrede Brøndby-fans.

På sin Facebook-profil skriver Lars Seier Christensen:

- Jeg tror Jan allerede har anerkendt at han har begået en fejl. Men jeg håber også at alle andre anerkender at vi her har at gøre med et ekstremt passioneret menneske, som elsker sport, tager sine fans alvorligt og elsker Brøndby (det er selvfølgelig i sig selv en alvorlig karakterbrist, når man ser på det som FCK fan).
 

- Så lad os nu lige slappe af - her er en entusiast der har brugt et trecifret millionbeløb på sin passion. En mand der - måske naivt - har involveret sig i fansenes verden. Det bedste der nogensinde kunne ske for Brøndby (og langt mere end de fortjener).
 
- Så selvom Jan har dummet sig - så er han uden tvivl en del af løsningen, snarere end en del af problemet.
- Hvis Brøndby fans er for dumme til at forstå det - så er det ikke vanvittigt overraskende. Hvis de er kloge, så tilgiver de hurtigt en passioneret mand, der er sidste bastion for at holde deres sørgelige klub i live.
 
- Så for første og eneste gang må jeg støtte en Brøndby leder - fordi jeg kender ham som et ordentligt menneske og en entusiast. Tag jer sammen, tilgiv, sig tak og kom videre.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO