Tidligere kunne AaB nærmest ikke vinde uden Rasmus Würtz, og han og Kasper Risgård skulle spille for enhver pris. Sådan er det ikke længere, mener sidstnævnte, og det er glædeligt.

Gennem flere sæsoner hed det sig, at AaB ikke kunne vinde, når anfører Rasmus Würtz var skadet, og statistikken bakkede den opfattelse op. Nu er holdet dog ved at rykke ved opfattelsen.

Würtz har således været fraværende med en skade i de fem seneste kampe, og i tre af dem har med-veteranen Kasper Risgård endda også været væk. Alligevel har AaB i de fem kampe uden kaptajnen fået otte point, og det vækker glæde i Aalborg, at de unge spillere begynder at træde i karakter, når de gamle ikke er der.

Selv om viceanfører Risgård selvfølgelig gerne vil spille sig tilbage på holdet nu, hvor han er skadesfri, roser han de unge spillere.

- Det skal ikke være sådan, at vi skal spille for enhver pris. Sådan har det været i nogle år. Vi ved godt, at vi er oppe i alderen og der er nogen der skal tage over, men vi vil ikke lægge os ned uden kamp, vi giver de unge kamp til stregen, og det er vi begge indstillet på, siger Risgård til Nordjyske.

Avisen melder desuden, at Risgård nu træner med i de fleste træninger i AaB, og at Würtz fredag havde sin første dag tilbage på træningsbanen efter skadespausen.

De to veteraner har lidt over en uge til at blive klar til AaB's næste kamp, som først er på den anden side af landskampspausen. Her tager holdet mod oprykkerne FC Helsingør på hjemmebane søndag 15. oktober.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO