• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Robert Mudrazija brændte straffe i første FCK-optræden

Foto: FC København

FC Københavns nyindkøb Robert Mudrazija misbrugte et straffespark i sin første optræden i en FCK-trøje.

Af Ole Hoffskov

FC København havde nyerhvervelserne Robert Mudrazija og Guillermo Varela med, da reservene mandag mødte AC Horsens ditto i Telia Parken, og særligt førstnævnte kom i centrum i opgøret, som gæsterne vandt 1-0.

Robert Mudrazija, der angiveligt kostede FCK i omegnen af 20 millioner kroner, havde en gylden mulighed for at komme på måltavlen i sin første optræden i en FCK-trøje, da han blev sat til at eksekvere et straffespark begået mod ham selv efter en times spil, men kroaten ramte træværket fra 11 meter. 

Opgøret bød desuden på en skade til hvert hold. Hos FC København måtte talentet Mohamed Daramy udgå i anden halvleg efter en duel med Mikkel Qvist, mens AC Horsens' nyerhvervelse Nicolai Brock-Madsen måtte lade sig udskifte allerede i første halvleg. Mikkel Qvist måtte også forlade banen i anden halvleg, men det skyldtes et rødt kort til indkastkongen fra Horsens.

Kampens afgørelse faldt efter 78 minutter, da Matthias Præst sendte en returbold fra Stephan Andersen i netmaskerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.