• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Robin Olsen: Spiller man godt til VM, får klubberne øje på en

Robin Olsen: Spiller man godt til VM, får klubberne øje på en
Foto: Nils Petter Nilsson/Getty Images

Det tyder på et klubskifte for Robin Olsen denne sommer. Hvor det bliver hen, kan hans præstationer til VM få stor indflydelse på.

Af Anders Dehn

Først var det Champions League-semifinalisterne AS Roma, der blev meldt interesserede i Robin Olsen. Siden var det deres overmænd og finaledeltagere, Liverpool.

Denne uge har budt på et par store klubbers interesse for FC Københavns svenske målmand, der dog ikke selv er meget for at kommentere på historierne. Men han lægger ikke skjul på, at det forestående VM kan blive vigtigt for hans fremtid.

Læs også: AS Roma overvejer at hente Robin Olsen i FCK

For det ligger i kortene, at Olsen skal sælges denne sommer, det sagde hans manager, Ståle Solbakken, allerede i vinter, og så bliver det jo ikke sværere at finde en ny klub, hvis man er god til VM.

- For mit eget synspunkt vil jeg altid gerne spille god, og efter min skade fik jeg en god følelse efter de her to kampe (mod Danmark og Peru, red.), og jeg håber, at jeg kan det med mig ind i VM og spille godt der. Så er det klart, det er ingen hemmelighed, at spiller man godt, så er der klubber, der ser én. Det ved alle. At det sker på den største scene i hele verden, er endnu bedre, siger Robin Olsen til Fotbollskanalen.

Læs også: Rygte: Robin Olsen er Liverpools alternativ til Alisson og Oblak

Den svenske målmand sad ude for FCK i det meste af foråret, men fik en enkelt kamp i maj måned og spillede altså de to testkampe for Sverige forud for VM.

Han ventes dog at starte inde, når holdet på mandag åbner VM med en kamp mod Sydkorea. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus