• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Röcker udgik før tid: Havde de kommende kampe i baghovedet

Benedikt Röcker forklarer, hvorfor han måtte udgå allerede i første halvleg af kampen mod FC Midtjylland.

Af Morten Jørgensen

Efter denne sæson er tyske Benedikt Röcker fortid i Brøndby, og mandag aften fik han chancen for at spille på Brøndby Stadion for måske sidste gang. Desværre holdt midterforsvareren ikke særligt længe.

Allerede efter en halv times spil måtte han sætte sig ned på grønsværen, hvorefter han forlod banen i tydelige smerter. Tyskeren var ikke i stand til at spille videre, og efter kampen forklarede han, at det også var med tanke på de kommende kampe.

- Jeg var i en uheldig situation i starten af kampen, hvor jeg stødte sammen med angriberen, og han ramte mig med sit knæ på mit lår og min hofte. Jeg kunne ikke spurte uden smerte, og jeg besluttede, at det ikke gav mening med de to kampe, der forhåbentlig venter forude. Jeg tror, det var en bedre beslutning at gå ud, selvom det gjorde ondt – også i mit hjerte – for det var ikke sådan, jeg ville slutte den kamp, fortalte Brøndby-anføreren til TV3+ efter kampen. 

Hvis Brøndby vinder lørdagens kamp mod OB, vil klubben have sikret sig fjerdepladsen i mesterskabsslutspillet, og dermed vil der vente en playoff-kamp mod enten Randers eller AGF om en plads i Europa League.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus