Röcker: Vi kan være stolte af indsatsen

Brøndbys forsvarsspiller Benedikt Röcker scorede, da Brøndby fik 1-1 med fra Aalborg trods 60 minutter med en mand i undertal.

Der skulle kæmpes ekstra hårdt for Brøndby IF, der søndag spillede med en mand i undertal i godt og vel 60 minutter af opgøret mod AaB, men klubben fik et point med fra Aalborg, efter Benedikt Röcker havde bragt klubben foran med 1-0.

AaB fik ellers gode muligheder for at vinde kampen efter bare en halv times spil, da Hjörtur Hermannsson begik straffespark og fik sit andet gule kort og dermed et rødt, men Frederik Rønnow reddede forsøget fra Kasper Kusk, og så var det i stedet Brøndby, der kom foran.

De blå-gule bragte sig foran efter et Benedikt Röcker hovedstød i anden halvleg, men udligningen kom fra Jores Okore, efter et glimrende hjørnespark fra Yann Rolim.

- Det var en rigtig hård kamp, især efter det røde kort. Vi gav alt, vi havde i kampen. så jeg synes virkelig, vi kan være stolte af indsatsen. Specielt i anden halvleg, hvor det bliver endnu hårdere for os, siger Benedikt Röcker til klubbens app og forklarer:

- Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet med min scoring og sikre os point, også selvom det ikke blev til tre point i dag. Men nu tager vi det ene, og så må vi jo se hvor meget det er værd i sidste ende.

Med det uafgjorte resultat er fortsat Brøndby på andenpladsen, nu tre point efter FC Midtjylland, der fører landets bedste række.

Röcker scorede sit andet mål i denne sæson.