2016-03-07 21:49
Foto: Polfoto/Jens Dresling

André Rømer var selvsagt ikke tilfreds med, at han fik rødt kort i mandagens møde med FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland vandt i silende regn, slud og snevejr 2-1 over FC Midtjylland mandag aften. Det skete efter mål fra David Moberg-Karlsson og Emiliano Marcondes, mens Paul Onuachu scorede for gæsterne. 

Det våde vejr gjorde banen utroligt glat, og det betød hårde tacklinger og duelspil. Der var dog én spiller, der tog det lidt for langt. André Rømer fik nemlig rødt kort efter en utrolig hård tofodstackling på Martin Vingaard, hvilket førte til sammenstød mellem de to lejres spillere og vist nok trænere. Det førte også til, at FC Midtjyllands André Rømer fik marchordre, og så skulle FC Midtjylland forsøge at klare sig 10 mod 11. 

Da han efter kampen blev spurgt ind til hændelsen var Rømer klart skuffet. 

Det var en 'hjerneblødning' fra min side. Det var unødvendigt, og jeg sælger holdet med min aktion. Umiddelbart syntes jeg ikke, der var noget i situationen, men da jeg så situationen på tv, kan jeg godt se, den er god nok, lyder det fra Rømer. 

André Rømer fortæller, at han tirsdag til træning vil sige undskyld til sine holdkammerater. 

Jess Thorup har taget den i omklædningsrummet. Jeg har ikke sagt noget endnu, for den sidste, holdkammeraterne vil høre på lige nu, er nok mig. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO