• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rømer foran lynhurtigt OB-gensyn: Jeg skal vise, de tog fejl

Foto: Randers FC

André Rømer møder i sin anden kamp for Randers FC sine tidligere holdkammerater fra OB, og han er meget opsat på at vise fynboerne, at han er en bedre spiller, end han viste i løbet af de seks måneder i Ådalen.

Af Ole Hoffskov

André Rømer sagde for godt en uge siden farvel til OB efter blot et halvt år i klubben. Fra Fyn gik turen videre til Randers FC, og i hans blot anden optræden for kronjyderne venter et gensyn med de tidligere holdkammerater. Søndag klokken 14.00 gæster OB BioNutria Park i Randers. 

25-årige André Rømer fik lyndebut for Randers FC, da han startede inde mod AC Horsens tre døgn efter kontraktunderskrivelsen, og den tidligere FCM-spiller ventes også at starte inde i søndagens kamp.

- Jeg glæder mig helt vildt. Der er nok ikke nogen tvivl om, at det er en kamp, der betyder en lille smule ekstra for mig i forhold til de andre i Randers FC. Jeg vil ind og bevise, at OB tog fejl ved ikke at bruge mig så meget i det halve år, jeg var i klubben. Der gik ikke lang tid, fra jeg havde skrevet under med Randers, til jeg noterede mig, at vi hurtigt skulle møde OB, siger André Rømer til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at de seks måneder i Ådalen var en nedtur, og at skuffelsen over, at hverken Kent Nielsen eller Jakob Michelsen kunne bruge ham ikke bare forsvinder med et fingerknips.

- Rent sportsligt var det et kæmpe slag i ansigtet. Jeg fik ikke så meget ud af det, og jeg er glad for, de lod mig gå. Jeg ærgrer mig naturligvis over, at det ikke blev nogen succes, men omvendt føler jeg heller ikke, at jeg fik så mange chancer for at vise mig frem. Når det er sagt, er OB en dejlig klub med gode mennesker i og omkring, så på den måde var det et fint halvt år, og jeg har intet dårligt at sige om OB, siger Rømer, der nu skal forsøge at besejre sine tidligere holdkammerater:

- Vi skal arbejde hårdt og sørge for at lukke ned for deres spil. OB er et godt hold, som kan slå alle i ligaen, men hvis vi er i stand til at lukke dem ned, ser jeg ikke, at de har så mange andre muligheder.  Og så skal vi selvfølgelig komme med den samme indstilling og fight, som vi viste mod AC Horsens.

André Rømer nåede blot at spille 12 kampe for OB, hvoraf de fem var fra start. Den tidligere FCM-spiller havde stadig tre år tilbage af sin kontrakt med fynboerne, men han var ikke i tvivl om, at han var nødt til at rykke videre efter blot seks måneder.

- Jeg øjnede en mulighed, da der kom en ny træner, men jeg kunne hurtigt se, at der var for lang vej til spilletid. Og jeg har tilbragt rigeligt af min karriere på bænken. Når man er 18-20 år, kan det være meget givende at træne med gode spillere og måske få nogle reserveholdskampe, men i min alder handler det kun om spilletid, og det har jeg ikke fået nok af de seneste par år. Derfor er min udvikling måske også gået lidt i stå, men nu skal det sparkes i gang i Randers, og jeg tror på, det nok skal blive godt, siger han.

Randers-spilleren fortæller, at han har fået en god start i den kronjyske klub, og at det nu handler om at genfinde selvtilliden og få kamptræning.

- Det er gået ret hurtigt med at falde til, og det har været nemt. Der er selvfølgelig mange ting, der bliver gjort anderledes, men sådan er det, når man skifter klub. Det kan jeg også huske fra mit skifte til OB. Jeg er meget tilfreds med forløbet indtil videre, og så er det jo ikke nogen hemmelighed, at der er væsentlig bedre faciliteter i Randers end i OB, og det er selvfølgelig også en positiv ting.

- Det var rart at blive vist tillid fra start i min første kamp. Jeg har været lidt ramt på selvtilliden efter det mislykkede skifte fra FC Midtjylland til OB, så det betød meget for mig at blive sendt i aktion så hurtigt. Det ser jeg som et rigtig positivt signal fra træneren, og nu er det så op til mig at bevise, at jeg er tilliden værdig, lyder det fra André Rømer.

25-årige Rømer spiller søndag sin kamp nummer 133 i Danmarks bedste række. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus