• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Rømer om Randers-skifte: Bedst for alle parter

Foto: Randers FC

Det er bedst for alle parter, at Andre Rømer skifter fra OB til Randers FC, mener spilleren.

Af Victor Risager

Skiftet fra FC Midtjylland til OB blev aldrig en succes for Andre Rømer, og derfor har fynboerne skibbet den alsidige spiller videre til Randers FC torsdag formiddag. 

Det blev kun til 12 kampe i OB-trøjen for Rømer, der skiftede til OB for at få mere spilletid, end han gjorde i FC Midtjylland, og derfor er det også bedst for alle parter, at han kommer videre. Det fortæller han til OB's hjemmeside. 

Læs også: Randers FC henter André Rømer i OB

- Hverken for OB eller for mig personligt blev samarbejdet den succes, vi havde håbet på. Derfor tænker jeg også, at det er bedst for alle parter, at jeg kommer videre, fortæller Rømer, der dog har været glad for sin tid i klubben: 

- På trods af manglen på spilletid har jeg været rigtig glad for min tid i OB, for klubben og folk i og omkring klubben. Både jeg selv og min familie har været glad for at være i Odense, men jeg skiftede til OB for at få mere spilletid, og sådan endte det ikke. Derfor ser jeg også frem mod de nye muligheder, jeg får i Randers, og jeg tænker at det er en god løsning for alle.

Læs også: Ærgerlig OB-chef: Rømer fandt aldrig ind på holdet

OB kunne onsdag præsentere Rømers tidligere holdkammerat fra FC Midtjylland, Janus Drachmann. Han overtager Rømers trøjenummer, 8. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.