• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Rønnow: Vi kunne have vundet større

Foto: Lars Ronbog/Getty Images

Frederik Rønnow mener, at Brøndby IF havde chancerne til at vinde større, end det blev tilfældet over Silkeborg IF. Første halvleg var dog slet ikke godkendt.

Af Benjamin Lillelund

Det så fornuftigt ud for Silkeborg IF, da de kom i front syv minutter inde i kampen, men et rødt kort ændrede kampbilledet fuldstændig for Brøndby IF.

I anden halvleg havde de nemlig 13 gyldne minutter, hvor de kom foran 4-1. Hjemmeholdet endte altså med at vinde suverænt, og sejren kunne ifølge målmand Frederik Rønnow være blevet større.

- Alt var anderledes og bedre. Vi holder os til vores plan. Det er også en kæmpe fordel, at vi er en mand i overtal, men når det er sagt, så sidder vi fuldstændig på det. Havde vi fortsat i samme gear hele vejen igennem, kunne vi have vundet større.

- Vi spillede en skidt første halvleg, men så er det godt, at man kan spille 45 dårligere minutter og levere sådan en anden halvleg. Det skal vi tage med, men vi skal også være bevidste om, at det, vi levere i første halvleg, slet ikke var godt nok, siger Rønnow til Canal 9.

Brøndby IF ligger nu på tredjepladsen med to point op til førerholdet, FC Nordsjælland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.