• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ros fra sportschefen til Nørgaard efter SønderjyskE-sejr: En genistreg

Hans Jørgen Haysen er rigtig godt tilfreds med den måde, som Claus Nørgaard håndterede fredagens kamp mod Vendsyssel på.

Af Morten Jørgensen

I ugens løb har der været en del skriverier om Claus Nørgaards job som cheftræner i SønderjyskE.

En sæsonstart med fire point i fem kampe – og senest et nederlag til Esbjerg – var ikke tilfredsstillende, men alligevel blev han fredet af klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Læs også: Bedst og værst: Han er Bah' god

Fredag aften kom der så lidt mere ro på bagsmækken i SønderjyskE, da det lykkedes at vinde 2-1 i hjemmekampen mod Vendsyssel, og efterfølgende var der ros til Claus Nørgaard fra Hans Jørgen Haysen.

- Jeg synes, Claus lavede en genistreg ved at skifte fire friske spillere ind i forhold til sidste runde og samtidig skifte spilformation til kampen. Claus har tit fået skylden, når vi har tabt, men jeg synes også, at han skal have æren, når vi vinder, lyder det fra sportschefen til Ritzau.

Claus Nørgaard havde blandt andet fundet plads til nyerhvervelsen, Alexander Bah, i startopstillingen, og han spillede blandt andre en god kamp i 4-2-3-1-formationen, som var blevet foretrukket frem for 4-4-2-opstillingen, som SønderjyskE har praktiseret hidtil i sæsonen.

SønderjyskE er nu placeret på sjettepladsen i Superligaen med syv point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus