• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 18. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

FC København vandt derbyet i Telia Parken mod Brøndby, og det var Viktor Fischers genopstandelse, der løb med det meste af opmærksomheden i en runde, der også bød på endnu et nederlag til kriseramte SønderjyskE og en sejr til AGF, der nu er på tredjepladsen.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 18. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Karl-Johan Johnsson, FC København (2)
FCK-keeperen får pladsen på Rundens Hold et mulehår foran Marvin Schwäbe, der også stod et flot derby. Karl-Johan Johnsson kom FCK til undsætning flere gange, og han markerede sig især med en klasseredning på et hovedstød fra Dominik Kaiser og en redning på en helt fri Simon Tibbling kort før tid. Svenskeren er i storform i øjeblikket. 

Højre back: Joel Andersson, FC Midtjylland (4)
Joel Andersson serverede et perfekt oplæg til Emiliano Marcondes, og dermed åbnede svenskeren sin assistkonto i denne sæson. Dem skal han lave nogle flere af, så han også bliver farligere offensivt, fordi defensivt er der ikke mange fingre at sætte på Joel Andersson - heller ikke mod Silkeborg IF, hvor han var en del af et forsvar, der stort set ikke gav chancer væk. 

Central forsvarer: Bjarke Jacobsen, AC Horsens (1)
Bo Henriksen kaldte sin matchvinder for magisk. Vi nøjes med at kalde Bjarke Jacobsen for rigtig, rigtig god mod OB, hvor han passede sine defensive pligter og altså krydrede det med et mål til 2-1 i anden halvleg.

Central forsvarer: Anel Ahmedhodzic, Hobro IK (1)
Det er en suveræn forsvarsspiller, Hobro IK har lejet i Malmö FF. Anel Ahmedhodzic vendte tilbage fra karantæne i lokalopgøret mod AaB, og den blot 21-årige svensker var kampens bedste spiller. Ahmedhodzic havde 11 clearinger, og dermed var han den spiller i 18. runde, der kom i vejen for mest. 

Venstre back: Erik Marxen, Randers FC (3)
Randers-profilen var for en sjælden gang tilbage på sin tidligere position som venstre back, og den har han i hvert fald ikke glemt, hvordan man spiller. Erik Marxen leverede en flot indsats i 3-0-sejren over SønderjyskE og satte to streger under, at han er en betydningsfuld mand at have i truppen for Thomas Thomasberg.  

Højre midtbane: Mikkel Kallesøe, Randers FC (2)
I en runde, hvor få bød sig til på højre midtbane, går pladsen til Mikkel Kallesøe for sin aktie i 3-0-sejren over SønderjyskE. Mikkel Kallesøe imponerede særligt i det defensive, hvor han var den Randers-spiller, der havde flest blokeringer og desuden vandt næstflest dueller. SønderjyskE-spiller kunne ikke komme forbi ham, og så kan Randers leve med, at de offensive indslag ikke var mange. 

Central midtbane: Rezan Corlu, Lyngby Boldklub (3)
Lyngby-profilen er særdeles velspillende i øjeblikket, og han var den helt store oplevelse i det  nordsjællandske lokalopgør fredag aften. Rezan Corlu havde et enormt godt øje for spillet på modstanderens halvdel og var dygtig til at sætte holdkammeraterne i scene. Lejesvenden fra Brøndby noterede sig for en assist, men det kunne sagtens være blevet til mere for den formstærke Lyngby-spiller. 

Central midtbane: Ayo Okosun, AC Horsens (1)
Fyrtårnet fra Horsens manglede selv at komme på måltavlen, men derudover var der ikke noget at komme efter i den fornemme sejr over OB. I luftrummet var der som altid ingen, der kunne matche ham, og han stod bag assisten til Bjarke Jacobsens sejrsmål, omend det var et af de mere tilfældige oplæg. 

Venstre midtbane: Viktor Fischer, FC København (3)
Viktor Fischer er tilbage! Det er utroligt at tænke på, at der skulle gå 18 runder, før Fischer fik scoret et mål i Superligaen, man så scorede han til gengæld også to og nedlagde arvefjenderne fra Brøndby IF. Så er det ikke svært at blive tilgivet. Også hvis man ser bort fra scoringerne var der opløftende tendenser fra Viktor Fischer, der skilte sig fint af med bolden og hele tiden var spilbar. 

Angriber: Kamil Wilczek, Brøndby IF (5)
Kamil Wilczek var på det tabende hold i Telia Parken, men polakken gjorde, hvad han kunne for at ændre slagets gang. I første halvleg scorede han til 1-0, og han var manden bag det fine indlæg, Dominik Kaiser skulle have headet i mål. Wilczek kan ikke sige sig fri for også at have en brændt kæmpechance på samvittigheden, men Brøndby-angriberen leverede igen en stor præstation. 

Angriber: Emiliano Marcondes, FC Midtjylland (1)
Emiliano Marcondes afsluttede flittigt i mandagskampen mod Silkeborg, og han burde have scoret flere mål end det ene, det blev til i første halvleg. Man må imidlertid rose FCM-profilen for hele tiden at søge chancerne. Marcondes er stadig ikke helt den udgave, man så i FC Nordsjælland, men han er på rette vej, og FCM bør satse på at forlænge lejeaftalen, der udløber til nytår. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Vil spille i Århus under stadionbyggeri: Jeg vil i hvert fald ikke til Randers

Læs også:Europæisk gyser for dansk fodbold: FCK skal afværge katastrofen

Læs også:3. december: Rasmus Falk tog til FCK og satte fynske hjerter i brand

Læs også:Rigmand bag nyt Aarhus-stadion: Det er en donation, ikke en aktiv involvering

Læs også:Marcondes åbner døren på klem for at blive i FCM

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus