• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 34. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Endnu en runde i Superligaen er færdigspillet, og den 34. af slagsen bød blandt andet på et måske skæbnesvangeret nederlag til Hobro, en lille oprejsning for FC Midtjylland, en vigtig bronze-sejr til OB og sommerferie til AaB og SønderjyskE.

Vi har set nærmere på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 34. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Marvin Schwäbe, Brøndby IF (4)
Den tyske målmand har spillet sig op i løbet af de seneste par måneder, og mod FC Nordsjælland holdte han buret rent for første gang i Superligaen i 2019. Marvin Schwäbe fik lov at arbejde for sit clean sheet, og han imponerede især i starten af kampen, hvor en klasseredning på et hovedstød fra Andreas Skov Olsen var prikken over i'et. 

Højre back: Mads Døhr Thychosen, FC Midtjylland (2)
Mads Døhr Thychosen får masser af roser af FCM's trænerstab, men han har ikke spillet så meget i denne sæson - til stor frustration for backen. Mod FC København fik han chancen for tredje gang i de seneste fire runder, og Thychosen leverede en flot præstation i 4-0-sejren. Banker på til startopstillingen i pokalfinalen. 

Central forsvarer: Mads Juel Andersen, AC Horsens (2)
AC Horsens scorede mål, holdt buret rent og vandt. Tre ting, der har været meget fjernt for Bo Henriksens mandskab i 2019, men i den vigtige kamp mod Vendsyssel FF lykkedes det. Sejren blev grundlagt takket være en bundsolid defensiv, og især Mads Juel Andersen spillede en god kamp. Da Horsens seneste mødte Vendsyssel, scorede Mads Juel Andersen to gange - han kan tilsyneladende godt lide at spille mod nordjyderne. 

Central forsvarer: Ramon Leeuwin, OB (1)
Hollænderen kronede en god kamp i defensiven med et mål i OB's 4-1-sejr over Esbjerg fB - og så noterede Ramon Leeuwin sig faktisk også for en assist til Oliver Lund, selv om den aflevering ikke kan tilskrives ret meget af æren for Lunds flotte solomål. Ramon Leeuwin har været et rigtig fint indkøb af OB. 

Venstre back: Casper Højer Nielsen, AGF (4)
AGF-backen er en forrygende afslutter med sit venstre ben, men Casper Højer Nielsen kan meget andet end at tyre til bolden. Var rigtig god i defensiven mod AaB og pakkede Kasper Kusk fuldstændig sammen. 

Højre midtbane: Mustapha Bundu, AGF (4)
Mustapha Bundu har været en stor åbenbaring for AGF i foråret, og de fornemme takter fortsatte i opgøret mod AaB, hvor kantspilleren klart var banens bedste spiller. Bundu leverede et stort defensivt arbejde, men det var i offensiven, han for alvor sprudlede og strø om sig med fine afleveringer. Bundu endte med en assist, men det kunne sagtens være blevet til flere. Gjorde livet surt for Kristoffer Pallesen.

Central midtbane: Dominik Kaiser, Brøndby IF (4)
Overordnet har Dominik Kaiser skuffet i Brøndby IF, men tyskerens forår har slet ikke været så tosset, og mod FC Nordsjælland diskede han op med en god præstation, som blev kronet med en scoring til 2-0. Kaiser styrede Brøndbys midtbane sammen med en velspillende Josip Radosevic, indtil han blev udskiftet efter godt en time. Dominik Kaiser er en sikker starter i pokalfinalen. 

Central midtbane: Jacob Schoop, Vejle Boldklub (2)
Vejle tog en livsvigtig sejr mod Hobro, og den blev ikke mindst grundlagt, fordi oprykkerne havde overtaget på midtbanen i størstedelen af kampen. Det skal især tilskrives Jacob Schoop, der kronede et godt forår med endnu en god indsats. Lavede næsten ingen fejl i Vejles maskinrum. 

Venstre midtbane: Troels Kløve, OB (2)
Troels Kløve blev dobbelt målscorer i 4-1-sejren over Esbjerg, og han var dermed afgørende for OB. Altmuligmanden Kløve var placeret i venstre angrebsside, og her boltrede han sig som en fisk i vandet. Troels Kløve skal score lidt flere mål, men nu fik han i hvert fald vist, at han godt kan finde vej til netmaskerne. 

Angriber: Gustav Wikheim, FC Midtjylland (3)
Gustav Wikheim er lidt en "humørspiller", og mod FC København var humøret fremragende. Nordmanden lavede den ene lækre detalje efter den anden, og når han rammer det niveau, er han intet mindre end en fornøjelse på en fodboldbane. Gustav Wikheims topniveau er til langt mere end Superligaen - han skal bare blive meget mere stabil. Mod FCK blev det til en scoring og en assist. Det var samtidig ham, der kæmpede sig til det straffespark, Awer Mabil omsatte. 

Angriber: Marvin Egho, Randers FC (3)
Marvin Egho fik bugt med en længere scoringspause, da han blev dobbelt målscorer for Randers FC i den underholdende 4-3-sejr over SønderjyskE. Det lykkedes blandt andet Egho at score et mål fra en liggende position i feltet, og det mål endte med at forlænge kronjydernes sæson. Kan han holde niveauet mod AGF, får århusianerne noget at se til. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus