• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Rutineret back har kontraktudløb til sommer: Karrierestop er worst case

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En af Superligaens mest rutinerede spillere har kontraktudløb til sommer, og han håber ikke, at den nuværende krise betyder, at han må indstille karrieren.

Af Kenneth Jensen

Han har ikke i sinde at tage fat i Randers FC og spørge om en forlængelse af kontrakten - ikke som situationen er i fodbolddanmark lige nu.

I stedet går rutinerede Johnny Thomsen derhjemme og tripper for at komme i gang igen med at spille fodbold. Det, der har været Thomsens arbejde i snart 20 år.

For lige nu er det et håb, at Superligaen kommer i gang igen i denne sæson, men intet er sikkert, og derfor er der i teorien også en chance for, at den tidligere SønderjyskE- og FC København-spiller har spillet sin sidste professionelle kamp.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Det ville jeg være rigtig rigtig ked af. Jeg kunne forestille mig mange måder at slutte min karriere på, men det her er ikke en af de overvejelser, jeg har gjort mig. Det er worst case
for mig, hvis det ender med at være afslutningen på min karriere. Jeg tror også både, at Randers vil gøre noget for, at det ikke sker. Det håber jeg på.

- Jeg tror også på, at vi får spillet sæsonen færdig - hvordan vi så spiller færdig, det er der ikke nogen, der ved, men det er min plan at få afviklet de kampe, der skal afvikles. Forhåbentlig er jeg en del af det (fodbolden), og når jeg ikke kan være det, må jeg finde på noget andet at lave. Det er en tanke, jeg ikke giver beskæftige mig så meget med, fordi
det ville være for ærgerligt, og jeg tror heller ikke på, det kommer til at ske, siger Johnny Thomsen i et interview med Eurosport.

Den rutinerede back har igennem det meste af sin karriere været en pålidelig og stærk back, og sevl om han er oppe i årerne, er han stadig driftssikker.

Læs også:Randers udtager truppen til lokalbraget mod AGF

Han lyder heller ikke som en spiller, der er klar til at indstille karrieren endnu, og mon ikke der er en Randers også kan bruge Thomsens rutine et år endnu.

Læs også:Randers-back: FCM viste ikke, at de er Danmarks bedste hold

Læs også:Randers-back: Nok min sidste mulighed for en pokalfinale

Læs også:Havde fået lov til at finde ny klub: Nordmand er tilbage i Randers-truppen

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.