• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Esbjerg-back er et emne for OB

Esbjerg-back er et emne for OB
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Højre back Ryan Johnson Laursen er angiveligt et emne i fynske OB.

Af Kenneth Jensen

Kent Nielsens OB har i denne sæson haft det yderst svært, og klubben holder vinterpause med en 13. plads i Superligaen i bagagen.

Der er tydeligvis brug for forstærkninger, og en forstærkning kan måske findes i Esbjerg fB.

Ifølge TV3 Sport er Ryan Johnson Laursen nemlig en ønskespiller for den fynske klub, der vil udnytte, at Laursen er i hård konkurrence med Otar Kakabadze og Nikolaj Hagelskjær i Esbjerg.

OB har Mikkel Desler og Oliver Lund, der kan spille positionen, men Lund har også gjort det godt i midterforsvaret, og Desler har tidligere spillet på kanten.

Laursen har fortsat to og et halvt år igen af sin aftale med Esbjerg fB, og derfor er den 24-årige back nok ikke helt billig.

Omvendt kan et brud mellem Esbjerg og Laursen måske give meget god mening med tanke på, at Esbjerg er dækket godt ind på positionen, ligesom Ryan Laursen har været plaget af skader. 

Og så udtalte Ted van Leeuwen til bold.dk, at Laursen ikke har virket motiveret nok i sin træning, hvilket Ryan Johnson Laursen dog på ingen måde er enig i. Men alligevel blæser der måske en lyst til luftforandring hos Esbjerg-spilleren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus