• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rygtet til FC København: Der kan ske noget til sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

IFK Göteborg forventer, at der kan ske ting og sager med Alhassan Yusuf i sommerens transfervindue. Nigerianeren er blevet rygtet til FC København.

Af Ole Hoffskov

FC København er blevet sat i forbindelse med den 19-årige IFK Göteborg-spiller Alhassan Yusuf, og det samme er klubber som Wolverhampton, AFC Ajax og Sheffield United, så der skal nok blive rift om den unge midtbanespiller i sommerens transfervindue.

Det forventer man også i IFK Göteborg, og klubben medgiver, at der er sandsynligt, at Alhassan Yusuf bliver solgt i løbet af de kommende måneder.

Læs også:Inspireret af New York: Ny FCK-direktør har store planer med Parken

- Vi kommenterer ikke på rygter, men vi tror, at der kan ske noget. Det virker som om, at markedet begynder at røre lidt på sig, siger sportschef Kenneth Andersson til Göteborg-Posten.

Sportschefen afslører desuden, at IFK Göteborg sidste år indgik en kontraktforlængelse med Alhassan Yusuf, som aldrig blev meldt ud til offentligheden. Det har været fremme, at nigerianerens kontrakt med svenskerne udløber i sommeren 2022, men i virkeligheden strækker den sig til udgangen af 2022. Forlængelsen på seks måneder havde primært til hensigt at give Yusuf mere i lønningsposen.

Læs også:Officielt: FC København lader Michael Lüftner blive på Cypern

Den 19-årige midtbanespiller har været i IFK Göteborg i knap to år, og han har optrådt 27 gange i den bedste svenske række. Han står noteret for to scoringer.

Alhassan Yusuf fylder 20 år om to måneder. 

Læs også:Tidligere FCK-profil: Burde ikke være her i dag

Læs også:Tidligere FCK-anfører stiller op i BIF-støttekamp: Det skal vi være bedre til

Læs også:Solbakken godkender generalprøve: Det var vigtigt at se fremskridt

Superliga

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakke...

Mere Superliga

Fokus