• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Rystet AaB-træner: Havde jeg set det komme, var jeg ikke mødt op

Foto: Anita Graversen/Getty Images

AaB tabte 0-3 hjemme mod Randers FC søndag eftermiddag, og det udfald var rystende for cheftræner Jacob Friis. Hvis han havde vidst, hvordan det ville gå, var han blevet hjemme.

Af Anders Dehn

På sin vis var det ikke så overraskende, at AaB tabte til Randers FC i går. Nordjyderne er trods alt Superligaens dårligste hjemmehold i denne sæson og havde allerede inden kampen tabt flere gange i Aalborg, end de havde undgået at tabe.

Men der er forskel på at tabe en lige kamp mod en jævnbyrdig modstander og på at blive ydmyget foran sit hjemmepublikum. Randers vandt 0-3 og lagde sig dermed tre point foran AaB i det tætte midterfelt i Superligaen. Og AaB blev ydmyget.

Læs også: Bedst og værst: Kanon-Kallesøe sænkede AaB

- Jeg er rystet og sindssygt skuffet over, at vi leverede en præstation, hvor vi ikke på et eneste parameter bonner positivt ud. Jeg tror ikke, at der er en eneste blandt spillerne eller os i trænerstaben, der kan finde noget positivt at tage med herfra, siger cheftræner Jacob Friis til Nordjyske.

- Jeg havde ikke set det her komme. Havde jeg gjort det, var jeg ikke mødt op i dag.

Læs også: Würtz efter 3-0-nederlag: De sad på os fra start af

AaB og Randers FC lå side om side før søndagens duel, men nu er det sidstnævnte, der indtager en delt tredjeplads sammen med Brøndby IF, mens Jacob Friis og co. kun er i top 6 på baggrund af en bedre målscore end AC Horsens.

Næste opgave for AaB er udekampen mod FC Midtjyllands danske mestre om en uge. Det er - heldigvis for AaB, fristes man til at sige - på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.