Sabbi stangede Vejle ud af Superligaen efter forlænget spilletid

Vejle Boldklub må en tur ned i 1.division. Det står klart, efter at de søndag tabte med 0-2 til Hobro efter forlænget spilletid. Vito Hammerhøy-Mistrati og Emmanuel Sabbi scorede målene.

Vejle Boldklub er fortid i Superligaen. Hobro, der havde tabt det første opgør med 0-1 på hjemmebane, tog søndag en 0-2 sejr i Vejle efter forlænget spilletid. Vito Hammershøy-Mistrati bragte Hobro foran i første halvleg, mens Emmanuel Sabbi stangede Vejle ud af ligaen i den forlængede spilletid.

Hobro var for første gang farlige efter ni minutter, da Emmunel Sabbi trykkede af udefra. Afslutningen fra amerikaneren gik dog en meters penge forbi Vejle-målet.

Fem minutter senere kom gæsterne i front, og hvilket mål. Vito Hammershøy-Mistrati modtog bolden på et par meter udenfor for feltet, og så smækkede han på smukkeste vis bolden helt op i det lange hjørne.

Derefer vendte kampbilledet på en tallerken, og nu var det pludselig Vejle, der havde alt spillet og de største chancer.

Den største kom to minutter før pausen, da Kjartan Finnbogason fik en stor hovedstødschance inde i det lille felt. Afslutningen blev afværget, men den røg ned for fødderne af Serhii Hryn, der fra en spids vinkel tordnede bolden over mål.

Minuttet efter fik Vejle dog muligheden for at udligne. Edgar Babyan satsede alt i en tackling på Imed Louati, og så pegede dommeren på pletten. Kjartan Finnbogason skulle tage sig af straffesparket, men Jesper Rask pillede det hårde spark på flot vis, og dermed kunne Hobro gå til pause med en 0-1 føring.

Der blev gået til stålet efter pausen, og første store mulighed tilfaldt Vejle efter en times spil. Svenske Melker Hallberg modtog bolden inde i feltet, men afslutningen blev drejet på overliggeren og videre over mål.

Der stod Vejle på alt i anden halvlegs første halve time, men selvom hjemmeholdet fik presset på, så kom de ikke frem til store, åbenlyse målchancer. Hobro kom lidt bedre med til sidst, men der blev ikke scoret yderligere, og derfor skulle de to opgør videre til forlænget spilletid for at blive afgjort.

Her skulle man 15 minutter hen, før der endelig kom en frelsende scoring. Et hjørnespark blev sendt ind i boksen, hvor Emmanuel Sabbi havde vristet sig fri af Melker Hallberg, så amerikaneren kunne pande Hobro foran med 0-2.

Vejle prøvede febrilsk at komme tilbage, men det lykkedes ikke. Dermed er de fortid i Superligaen, mens Hobro skal ud i to kampe mod NordicBet Ligaens andenplads om en Superliga-plads.