• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Saksesparksskytten Gartenmann: Skal slå Hobro med højt tempo

SønderjyskE skal kunne besejre Hobro på udebane, men det kræver et højt tempo over hele kampen fra sønderjydernes side, siger back Stefan Gartenmann.

Af Alexander Paaske

For en måned siden lå SønderjyskE rigtig godt til i forhold til at spille sig i top 6, men to nederlag i træk på eget græs betyder, at Claus Nørgaard tropper nu er placeret på Superligaens tiendeplads fire point efter AaB på sjettepladsen.

Derfor skal der tre point på bordet, når sønderjyderne lørdag gæster tabellens bundprop, Hobro IK, siger Sønderjyskes Stefan Gartenmann til klubbens hjemmeside..

Læs også: SønderjyskE uden anfører mod Hobro

- Vi har fuld tiltro til, at vi kan vinde deroppe. Det er ikke et nemt sted at spille, men hvis vi vil indfri de ambitioner, vi har som hold, er det et sted, vi skal vinde. Specielt oven på skuffelsen på hjemmebane mod Hobro, hvor det lugtede langt væk af mere end et point, siger Sønderjyske-backen med henvisning til det uafgjorte resultat i Haderslev den 1. september.

Den unge forsvarsspiller understreger, at SønderjyskE er nødt til at investere i alle kampens minutter for at kunne tage sejren med hjem.

- Opskriften er at holde tempoet højt i kampen og få dem til at løbe en masse meter. Det er et hold, der skal nedbrydes og trættes, så vi får brug for samtlige 90 minutter for at overvinde dem, siger Gartenmann.

Stefan Gartenmann stod faktisk for SønderjyskEs ene scoring i det seneste opgør, da han bragede bolden i nettet med et saksespark, som du kan se i videoen øverst i artiklen.

Kampen spilles lørdag klokken 16 og kan ses på TV3 SPORT.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus