• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Schwartz: Dårlig bane i Brøndby

Schwartz: Dårlig bane i Brøndby

Ronnie Schwartz var ikke tilfreds med banen i Brøndby, og det satte sit præg på Esbjergs spil.

Af Ole Hoffskov

Ronnie Schwartz blev forud for denne sæson udlejet fra franske Guingamp til Brøndby, men i vinterpausen blev lejeaftalen revet i stykker, og i stedet blev den overtaget af Esbjerg fB. Søndag var Schwartz så tilbage på Brøndby Stadion, og det blev ikke det bedste gensyn for "Plaffeministeren", der ikke havde krudt i støvlerne i 0-0-kampen.

Angriberen giver banen i Brøndby meget af skylden.

Læs også: Bedst og værst: Agger tilbage som bedste mand

- Banen var ikke til det spil, vi gerne vil, men jeg synes, vi forsøger. Brøndby gør det også svært for os med lange bolde, så det blev lidt af en krig, og det vidste vi også godt, at det ville blive. Men med mine øjne, så synes jeg ikke, det er en god bane, og så er man nødt til at spille efter forholdene, siger Ronnie Schwartz.

Esbjerg-angriberen blev udskiftet mod slutningen af anden halvleg til piften fra hjemmepublikummet, og det var med til at præge oplevelsen på hans tidligere hjemmebane.

- Det var okay at være tilbage. Jeg fik jo en fin velkomst, da jeg blev taget ud, siger en spydig Ronnie Schwartz og tilføjer:

- Jeg ville da gerne have scoret, og nu, hvor jeg ikke spiller i Brøndby mere, kan jeg være lidt ligeglad med, hvordan det går dem. Jeg har ikke noget at bevise i forhold til dem. Jeg er glad for, at jeg kom videre, og hvis de gerne ville have beholdt mig, havde de nok også sagt nej til, at jeg skulle af sted. Jeg tror, det var det bedste for begge parter, siger Ronnie Schwartz.

Angriberens lejeaftale med Esbjerg udløber efter denne sæson, med han ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020