Se selv: Lang tillægstid i Parken var på sin plads

AGF'erne var stærkt utilfredse med tillægstiden på seks minutter i søndagens topkamp mod FC København. De mange minutters tillæg var dog helt på sin plads.

Der var dramatik for alle pengene, da FC København og AGF tørnede sammen i Parken søndag eftermiddag.

Opgøret endte 3-3 takket være en scoring på straffespark af Jonas Wind mere end seks minutter inde i dommer Jørgen Daugbjerg Burchardts tillægstid. Efterfølgende opponerede AGF'erne kraftigt mod, at Burchardt kunne finde hele seks minutters tillægstid til anden halvleg.

Cheftræner David Nielsen kaldte det efterfølgende for vildt, og direktør Jacob Nielsen var ligeledes svært utilfreds.

Der er dog ikke så meget at komme efter. De seks minutters tillægstid var helt på sin plads, viser Stig Tøftings gennemgang af anden halvleg.

TV3 Sport-eksperten har med et stopur gennemgået alle VAR-tjek og udskiftninger efter pausen, og når man lægger den ineffektive spilletid sammen, er vi på den anden side af seks minutter. Spilstop som frispark og indkast er ikke regnet med i Tøftings gennemgang.