2017-05-19 14:08
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Parken Sport & Entertainment præsenterer et stort underskud for første kvartal i 2017.

Manglende salg af spillere i januar og en bøde på 13 millioner kroner i ankesagen vedrørende kursmanipulation betyder, at selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment (PSE) fredag præsenterede et kvartalsregnskab, der viser et stort minus for de tre måneder.

I en selskabsmeddelelse skriver Parken Sport & Entertainment, at resultatet før skat udgjorde 36,7 millioner kroner for årets første kvartal.

Tallet er stort, dels fordi klubben i januar ikke solgte spillere, hvor FCK omvendt solgte Daniel Amartey i januar 2016, dels fordi PSE er i en ankesag om kursmanipulation blev pålagt at betale en bøde på 13 millioner kroner.

Allerede på nuværende tidspunkt ved vi, at Ludwig Augustinsson og Andreas Cornelius bliver solgt til sommer, og at Mathias 'Zanka' Jørgensen formentlig bliver det samme.

I delårsrapporten fra PSE bliver den forventede omsætning også justeret en smule efter delårsrapporten.

I årsrapporten for 2016 forventede PSE at omsætningen ville være på mellem 1.250 og 1.270 millioner kroner og med et resultat før skat på 60 til 80 millioner kroner. I delårsrapporten for første kvartal af regnskabsåret er forventningen nu en omsætning på mellem 1.235 og 1.255 millioner kroner, mens resultatet før skat ventes at være på mellem 40 til 55 millioner kroner.

Ifølge Parken Sport & Entertainment skyldes justering Fitness dk, hvor der er blevet lukket flere centre, der ikke gav overskud.

Du kan selv kigge videre i Parken Sport & Entertainments delårsrapport her.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO