• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Selvtillid inden pokalfinalen: Brøndby tog sikker sejr mod FC Nordsjælland

Brøndby tog en helt fortjent sejr mod et svagt spillende FC Nordsjælland, der fortsat ikke har vundet i mesterskabsslutspillet.

Af Morten Jørgensen

Hverken Brøndby eller FC Nordsjælland har præsteret særlig godt i mesterskabsslutspillet, og derfor var der reelt set ikke alverden at spille om på Brøndby Stadion mandag aften.

Det lod dog til, at Brøndby havde besluttet sig for at tanke selvtillid inden pokalfinalen mod FC Midtjylland senere på ugen, og med en flot lydkulisse i ryggen var det også de gulblusede, der hurtigt viste sig at være det klart bedste hold på grønsværen.

Flere gange testede Mikael Uhre og Dominik Kaiser deres sparketeknik i kampens indledning, men i begyndelsen var der ikke meget held for Brøndby-spillerne, men efter en halv time lykkedes det for førstnævnte at score, da han tæt under mål satte indersiden på et perfekt indlæg af Anthony Jung.

Blot fem minutter senere blev føringen udbygget, da FC Nordsjælland-forsvaret snorksov og lod Dominik Kaiser stå helt umarkeret i feltet. Herfra kunne tyskeren score sit andet sæsonmål.

Mens FC Nordsjælland-spillerne havde svært ved at sætte Brøndbys langsomme forsvar på prøve, var det hjemmeholdet, der fortsatte en ganske klar dominans gennem resten af kampen. Et par gange kom Brøndby også tæt på at score til 3-0, men det lykkedes akkurat ikke.

Med sejren har Brøndby 46 point for 34 kampe på femtepladsen, mens FC Nordsjælland er sidst i mesterskabsslutspillet med 40 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.