• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Selvtillidsfuld Fischer: Det var to gode assists

Viktor Fischer var godt tilfreds med sine to assists i FC Københavns 2-1-sejr over AGF fredag aften.

Af Mads Bye Marboe

Viktor Fischer var endnu en gang afgørende for FCK, da han med to assists var med til at sikre en 2-1-sejr over AGF fredag aften.

Ved første mål spillede kantspilleren Pierre Bengtsson fri med et flot ydersideaflevering, inden han efter pausen lavede en suveræn tunnel på Aleksander Munksgaard og efterfølgende satte Jonas Wind op inde i boksen.

Og efter opgøret var Fischer også selv godt tilfreds med de to aktioner.

- Det var to rigtig gode assists, det bliver jeg nødt til at sige. Den første var måske i virkeligheden allerbedst. Jeg vender med den, og så ser jeg det hul, der er til Pierre (Bengtsson), som opsnapper den og sparker den godt ind, siger han efter opgøret til TV3+.

FCK-profilen var efter opgøret ikke helt tilfreds med holdets præstation, men erkender, at det kræver tid, når der har været udskiftninger på holdet henover sommeren.

- Vi havde tre point på samme tidspunkt sidste år, så det er naturligt, at vi lige skal i gang, og så kommer der forhåbentlig et tidspunkt, hvor man rammer en højere forståelse med hinanden, og så tager vi den derfra, men vi er ret tilfredse.

Jon Dagur Thorsteinsson reducerede for gæsterne.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.