Sen Fischer-scoring sikrede FCK uafgjort

FC København var længe bagud med 1-0 mod AGF, men et mål af Viktor Fischer i overtiden sikrede uafgjort 1-1.

Mens FC København er inde i noget af en sejrsstime og ligger i spidsen af Superligaen, har AGF endnu ikke tabt i ligaen denne sæson, så der var lagt op til duel mellem rækkens bedste offensiv og defensiv.

Allerede fra kampens start lagde FC København pres på, og Peter Ankersen var med en flad afslutning efter et minut med til at teste Aleksandar Jovanovic.

Otte minutter inde i kampen blev Viktor Fischer nedlagt af Dino Mikanovic, hvilket resulterede i et straffespark. Det skulle Kenan Kodro forsøge at udnytte, han blev aflæst af Jovanovic.

Det lod FC København sig imidlertid ikke slå ud af, og de fortsatte med at dominere kampen. AGF havde svært ved at spille sig frem til afslutningen, men Mustapha Bundu fik et skud på mål, som blev sikkert taget af Stephan Andersen.

AGF spillede meget på kontra, og det blev udnyttet efter 37 minutter, da Mustapha Bundu løb dybt, lagde den ind til Jens Stage, der kanonerede den i mål. 1-0.

Efter pausen forsøgte FC København at fortsætte presset, men de havde svært ved at lirke AGF-defensiven op. Dame N'Doye havde midt i halvlegen et hovedstød, men det blev slet ikke farligt. I den modsatte ende var Casper Højer Nielsen lige ved at bringe AGF foran 2-0, men Stephan Andersen kom akkurat ned til den.

FC København ændrede formation med slutningen og satsede mere offensivt, og indskiftede Denis Vavro var lige ved at udligne, men han headede akkurat forbi mål.

Bedst som FC København så ud til at måtte kapitulere, dukkede Viktor Fischer op og fik sendt i bold i nettet til 1-1, der blev kampens slutresultat.