Sent selvmål sikrede FCN sejren over AGF

Pierre Kanstrup fik en uheldig hovedrolle, da han scorede kampens eneste mål i eget net i FC Nordsjællands 1-0 sejr over AGF i Superligaen.

FC Nordsjælland tog mandag tre vigtige point, da de på et selvmål af Pierre Kanstrup besejrede AGF med 1-0 på hjemmebane.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo med chancer i begge ender. Det var tydeligt, at AGF-spillerne skulle vende sig til kunstgræsset på Right To Dream Park, og allerede efter et minuts spil var Godsway Donyoh tæt på at styre et indlæg i nettet.

AGF ville dog også lege med efter ti minutter. Angriberen Mustapha Bundu modtog bolden i FCN-feltet, og han sendte en noget forfejlet afslutning afsted, der dog ramte Victor Nelsson. Nelsson var tæt på at sende bolden i eget net, men bolden gik ud til et AGF-hjørnespark.

Efter en halv times spil var Karlo Bartolec millimeter fra at bringe hjemmeholdet i front. Den kroatiske back modtog bolden på kanten af feltet, hvor han hamrede bolden udenfor AGF-keeper Kasper ’TK’ Kristensens rækkevidde, men overliggeren afviste.

Kampbilledet var det samme i resten af halvlegen, hvor FC Nordsjælland var meget på bolden, og AGF lurede på omstillingerne. Der blev ikke scoret i en chancefattig halvleg i silende regnvejr.

Efter pausen fortsatte kampbilledet. AGF var for første gang farlige fem minutter efter pausen, da Jakob Ankersen kom til en afslutning på en omstilling. Nicolai Larsen kunne dog gribe Ankersens forsøg

Efter en times spil var FC Nordsjælland tæt på. Mikkel Damsgaard brød i gennem i AGF-feltet, men unge Kasper ’TK’ Kristensen i målet var vågen, og fik afværget situationen.

Pierre Kanstrup var ved at koste AGF dyrt, da han ti minutter senere smed bolden væk i opspillet. Mikkel Damsgaard havde på kanten af feltet muligheder til begge sider, men den unge Damsgaards aflevering til Godsway Donyoh løb ud i sandet.

Efter 83 minutters spil skulle FC Nordsjælland dog komme i front. Et indlæg blev sendt i boksen af Ulrik Yttergård Jenssen, og inde foran mål fik Pierre Kanstrup på uheldig vis dirigeret bolden over stregen i eget mål.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og med sejren rykker FC Nordsjælland op med niendepladsen i Superligaen, mens AGF ligger nummer 11.