• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Seriemålmand og tidl. Brøndby-keeper på besøg i OB

Seriemålmand og tidl. Brøndby-keeper på besøg i OB
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

Michael Tørnes er på besøg i OB, der møder Esbjerg i en reserveholdskamp mandag.

Af Martin Davidsen

OB's puslespil på målmandsposten er endnu ikke gået op, og nu kigger fynboerne nærmere på endnu en kandidat til posten mellem stængerne. 

Der er tale om den tidligere Brøndby-målmand Michael Tørnes, der skal vogte målet i fynboernes reserveholdskamp mod Esbjerg i eftermiddag. Tørnes har også tidligere været på kontrakt i den finske Helsinki-klub HJK, men i øjeblikket er han ikke tilknyttet nogen klub.

Læs også: Falkesgaard om OB-skifte: Glad for nye udfordringer

OB er i øjeblikket i akut mangel på målmænd, idet førstekeeper Michael Falkesgaard blev skadet i fredagens Superliga-kamp mod AGF. Derfor er Casper Radza lige nu eneste kampklar målmand i OB, der også får hjælp af Fynsserie-målmanden Morten Tønsberg Hansen i de kommende dage.

- Falkesgaard blev ultralydsscannet igår, og vi håber, at han snarest kan blive MR-scannet. Der går nogle dage, inden vi har det fulde overblik over skadens omfang, siger OB's cheftræner Kent Nielsen til ob.dk.

- Da vores U19 og U17-hold begge var til stævne i Holland, hvor de blev henholdsvis nummer et og to, havde vi ikke nogen målmand til vores træning lørdag. Men vi var så heldige, at Tåsinge ville låne os deres keeper Morten Tønsberg Hansen, der normalt står for dem i Fynsserien. Det er vigtigt, at vi har to målmænd, for at vi kan gennemføre vores træning, så han vil også være med i træningen i dag, tilføjer han.

Cheftræner understreger, at man arbejder hårdt på at hente en ny keeper til klubben.

- I reserveholdskampen i dag vil Michael Tørnes stå for os, så vi kan få et billede af, hvor han står. Vi ser os grundigt om på målmandsmarkedet, og det har vi sådan set hele tiden gjort. Det er en god mulighed for os at bruge reserveholdskampene til at blive endnu klogere, siger Kent Nielsen. 

OB har tidligere haft tyske Benjamin Kirsten på besøg uden at det udmøntede sig i en kontrakt.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus