SIF-kaptajn inden skæbnekampe: Vi virker ovenpå
2018-05-17 07:30
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg IF-anfører Simon Jakobsen ser frem til de to nedrykningskampe mod Helsingør med optimismen i behold.

For præcis én uge siden stod Silkeborg IF overfor sæsonens største kamp, da de skulle møde Brøndby IF i den danske pokalfinale i Parken. 

Peter Sørensens mandskab tabte finalen med 3-1, og få dage senere blev det så til et samlet nederlag mod Lyngby i første runde af det afgørende Superliga-playoff.

Her én uge efter festdagen i Parken møder Silkeborg IF derfor FC Helsingør i den første af to skæbnekampe, hvor taberen rykker ud af landets bedste række. 

Holdets anfører, Simon Jakobsen, ser dog frem til kampene med optimisme:

- Selvfølgelig har vi skulle sluge de her forskellige nederlag og specielt det sidste var tungt. Det har vi selvfølgelig lige skulle videre fra. Men vi virker ovenpå. Som jeg har sagt flere gange før, så er vi mange, der har været vant til, at vi enten skulle spille om at blive oppe (i Superligaen, red.) eller rykke op fra første division, det er vi mange, der har prøvet.

-Jeg håber, at banen er blevet bedre. Det kan den vel næsten ikke undgå at være blevet, siden vi var derover sidst. Men det har jeg også hørt, at den er. Men den er nok stadigvæk ikke særlig god. Så jeg går ikke udfra, at det bliver en særlig velspillet fodboldkamp heller denne her, fortæller anføreren til Silkeborg IF's hjemmeside.

Simon Jakobsen var ikke selv med i returkampen mod Lyngby på grund af ankelproblemer, men han vurderer selv, at han er klar til kamp i Helsingør torsdag aften:

- Fysisk så er jeg nogenlunde ovenpå igen. Jeg kommer ikke til at slippe for, at det kommer til at gøre lidt ondt, men det er måske det, der skal til i de her kampe, siger han.

Kampen mellem Silkeborg IF og FC Helsingør sparkes i gang kl. 18.00.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO