• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF-spiller er skadet i lysken: Minder om Magnus Mattssons problemer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborgs angriber Shkodran Maholli har været inde og ude af holdet i denne sæson, fordi han døjer med en skade i lysken.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben Silkeborg IF har ikke været heldig med skader i denne sæson. Profilen Magnus Mattsson var på vej tilbage efter en lang pause med lyskeproblemer, men netop som han var ved at være klar til kamp igen, revn han korsbåndet i det ene knæ over.

Samtidig har svenske Shkodran Maholli været lidt inde og ude af holdet i det midtjyske, fordi han har døjet med problemer.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - FC Midtjylland

Silkeborg-angriberen er ellers en spiller, som Kent Nielsen har brugt, når det har været muligt, men Maholli var eksempelvis ikke tilgængelig senest mod FC Midtjylland. Dagen inden var han nemlig taget til Sverige for at få behandling i en drilsk lyske, der desværre for SIF minder om noget, de har set før.

- Skaden minder lidt om det, som Magnus Mattsson har haft problemer med. Det er i hvert fald i det samme område, og det er virkelig irriterende med smerterne. Havde det været en knæskade, vidste jeg jo, hvornår jeg var tilbage, siger Shkodran Mahollli til Midtjyllands Avis.

Læs også:Svensk angriber vender tilbage for Silkeborg, der gæster FC København

Svenskeren ved derfor heller ikke, hvornår han er tilbage. Han håber, det kan gå hurtigt, men for Magnus Mattsson tog det et halvt år. 

Den 26-årige svensker har spillet ni gange i Superligaen i denne sæson, og han fortæller til Midtjyllands Avis, at han håber på at kunne spille fremadrettet, selv om der er smerter i lysken.

Læs også:Angriber var tæt på at forlade SIF: Det er skørt, som tingene udvikler sig

Læs også:Silkeborg smider tomålsføring og brænder straffe i overtiden

Læs også:Silkeborg-spids: Jeg skal steppe mit game op

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.